FAQ Coronavirus

Heb je vragen over het Coronavirus en onze retreat? Hieronder vind je de meest gestelde vragen en antwoorden. Staat jouw Corona vraag hier niet tussen? WhatApp ons of stuur een mail naar info@sanima.nl.

U dient volledig gevaccineerd zijn en een PCR-test uiterlijk 72 uur voor vertrek naar Sri Lanka te hebben uitgevoerd. Neem voor de zekerheid een uitgeprint vaccinatiebewijs en een uitgeprint negatief PCR-testbewijs mee. Hoewel men graag toeristen ontvangst en de douane van Sri lanka flexibel lijkt om te gaan met de CoronaCheck app, is de CoronaCheck app officieel nog niet als bewijs erkent door Sri Lanka.

Sinds 22 december 2021 gelden in Nederland nieuwe regels voor reizigers van buiten de EU. Ook volledig gevaccineerde mensen moeten een negatieve PCR-testuitslag bij zich hebben. Wij kunnen de PCR-test in Sri Lanka voor u aanvragen en organiseren. De gebruikelijke kosten in Sri Lanka voor een PCR-test liggen rond de 45-60 EUR.

Klik op de volgende links voor de meest actuele inreisvoorwaarden voor:

Ja, onze retreats gaan ook gewoon door bij code oranje.

Stel dat er toch onverwachte ontwikkelingen zijn en dat wij een reis zouden moeten annuleren (gaan we niet vanuit), dan krijg jij 100% van je geld terug. Binnen 14 dagen staat het geld weer op jouw rekening. Sanima werkt niet met vouchers of tegoedbonnen. Je bent dus ook niet verplicht om een nieuwe reis te boeken.

Bij Sanima hanteren we erg flexibele annuleringsvoorwaarden. De door jou geboekte retreat mag je altijd kosteloos annuleren tot 30 dagen voor vertrek. Zit je binnen deze periode? Dan gelden de annuleringsvoorwaarden uit onze algemene voorwaarden.