Disclaimer

Als u onze website bezoekt, verwacht u betrouwbare en actuele informatie. Sanima besteedt dan ook de grootst mogelijke zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van de informatie op deze website. Mocht een door u geboekte retreat toch niet meer beschikbaar zijn dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

De beschrijving en foto’s van ons aanbod is zo objectief mogelijk opgesteld om een idee te geven van de omgeving, het uitzicht, de afstanden, de inrichting en de afmetingen. Niet iedere kamer is hetzelfde qua afmeting, uitrusting en uitzicht en daarom kan het voorkomen dat de ter plaatse verkregen accommodatie enigszins afwijkt van de foto’s op de website.

Bij afwijkingen tussen de informatie in een brochure, advertentie of enige andere publicatie en informatie op de website is de informatie gepubliceerd op de website leidend. Voor kennelijke fouten, druk- of zetfouten kan Sanima nooit aansprakelijk worden gesteld.

Hoewel bij de samenstelling van de inhoud van onze website de grootst mogelijke zorgvuldigheid wordt betracht, bestaat de mogelijkheid dat bepaalde informatie (na verloop van tijd) verouderd of niet (meer) correct is. Daarom kunt u aan de informatie op deze website geen rechten ontlenen. Sanima is niet aansprakelijk voor de eventuele schade die zou kunnen voortvloeien uit het gebruik van gegevens van onze website.