Have fun

Activiteiten

Voor volledige ontspanning hoef je de villa nooit te verlaten. Maar als je er toch even tussenuit wilt, zijn er genoeg dingen te doen en te zien. We delen graag een aantal van onze favorieten.

Walvis spotten Sri Lanka Mirissa

Walvis spotten

Zuid Sri Lanka is één van de beste plekken ter wereld om blauwe vinvissen te zien. Naast walvissen komen dolfijnen en zeeschildpadden ook veel voor. Vraag ons om meer informatie en we helpen je graag.

Sri Lanka Galle Fort

Galle Fort

UNESCO-werelderfgoed. Gebouwd door de Portugezen in de jaren 1500 en later bezet door de Nederlanders. Deze oude stad, met koloniale architectuur en geplaveide straatjes, heeft nog steeds zijn oorspronkelijke aantrekkingskracht.

Bootsafari Madu Ganga rivier Sri Lanka

Yala National Park

Yala National Park heeft de hoogste concentratie luipaarden ter wereld en is het op één na grootste nationale park van Sri Lanka. Er zijn ook olifanten, krokodillen, wilde zwijnen, waterbuffels en veel meer.

Turtle conservation project Sri Lanka Kosgoda

Turtle Conservation Project

Deze projecten bieden onderdak aan babyschildpadden die gewond zijn geraakt in netten of bij visserijactiviteiten. Het doel is ze weer terug te laten keren naar de oceaan wanneer ze sterk genoeg zijn.

Sri Lanka Theeproeverij

Theeproeverij

Handunugoda Tea Estate produceert Virgin White Tipped-thee. Deze thee kost meer dan zilver en wordt geoogst naar een oude Chinese traditie die voor de keizer is ontwikkeld. Raak betrokken bij het process en leer hoe de thee wordt geproduceerd.

Peace Padoga Temple Sri Lanka

Peace Pagoda tempel

De Peace Pagoda tempel dient als baken van vrede voor mensen van alle nationaliteiten en geloofsovertuigingen. Het is gebouwd met de hulp van Japanse monniken en ligt aan de rand van de klif en biedt een prachtig 360-graden uitzicht.